Baglio di Grisi
Termín „Grìsi“, podle kterého je vinařství pojmenováno, vychází ze starořeckého výrazu pro „zlato“ a navádí nás jak k bohatosti a úrodnosti tohoto sluncem políbeného terroiru omývaného Středozemním mořem, tak k "tajemnému pokladu" ukrytém ve sklepeních vinařství. Vinařství má výhled na údolí řek Belice a Jato, které jsou od starověku známé svým mírným podnebím a bohatou vegetací.
Rodina Di Lorenzo, která zde produkuje víno již déle, než století, se s vášní a dovedností rozhodla odhodlaně zaměřit na nejstarší sicilské původní odrůdy vinné révy, jako jsou Grillo a Nero d’Avola, a zdůraznit jejich typičnost a kvalitu.
Vína Baglio di Grìsi mají ekologickou certifikaci a jsou vyráběna udržitelnými technikami a technologiemi, a to jak ve vinici, tak ve sklepě, ve víře, že respektování terroiru, původu, ale i zdraví spotřebitele jsou zásadní hodnoty, které je třeba ctít.